Juridische dienstverlening voor en door vrouwen

miss-legal-smallIn Rotterdam kunnen vrouwen die juridisch advies nodig hebben terecht bij een juristenkantoor die enkel vrouwelijke klanten heeft.

Het kantoor, Miss Legal, wordt dan ook gerund door vrouwelijke juristen.

Miss Legal

De visie van dit juristenkantoor is dat problemen die vrouwen hebben vaak niet te begrijpen zijn door mannen. Een vrouw bespreekt haar probleem nou eenmaal makkelijker met een vrouw dan met een man. Waar mannen altijd nuchter omgaan met problemen en over een reden achter zoeken, luisteren vrouwen veel meer en zijn meer begrijpend.
Het hoofdkantoor heeft haar vestiging in Rotterdam. De vrouwelijke juristen die aangesloten zijn bij Miss Legal werken als licentiehouder in een samenwerkingsverband. In de praktijk betekent dit dat een percentage van de verdiensten naar Miss Legal gaat.

Specialisaties

miss-legal-karina-holwerdaDe vrouwelijke juristen die aangesloten zijn bij Miss Legal houden zich bezig met verschillende specialisaties. Zo kunnen vrouwen er terecht wanneer zij conflicten hebben in hun persoonlijke of werkomgeving. Of bijvoorbeeld wanneer de cliënt te maken heeft met een ernstig ongeluk, echtscheiding of andere zaken. Ook coaching voor het verkrijgen van meer zelfvertrouwen is een dienst waarvoor je bij Miss Legal terecht kunt. Een adviesconsult is gratis en de cliënt hoeft pas daadwerkelijk te betalen wanneer een juriste de zaak aanneemt.

Open sfeer

Laagdrempeligheid en een open uitstraling, dat is wat Miss Legal uitdraagt. Zonder te werken met een secretaresse is elke juriste makkelijk te bereiken.